Buiten

We hebben een heerlijke tuin om buiten te spelen. Helemaal veilig voor (jonge) kinderen. De tuin is afgesloten met een hekwerk. Op de achtergrond zie je de koeien.

Er zijn verschillende soorten schommels en zitjes, een glijbaan en er staat een grote trampoline. Een voetbalveldje voor de kinderen die al een balletje kunnen trappen.

Achter het huis staat een speelhuis (met echte deurbel) en een grote zandbak. In de schuur staan verschillende auto’s, fietsjes, stepjes en trekkers om mee rond te rijden. Door de tuin lopen paadjes waardoor kinderen eindeloos rondjes kunnen rijden met deze voertuigjes.

We genieten van het buiten zijn, ook als het soms wat minder weer is. We kijken bij de schaapjes en in de lente kunnen we de lammetjes aaien. Ook kun je het konijn voeren of de poezen aaien.

Nog meer zien? Kijk dan in de groentetuin of in de mini kweekkas. Hier kun je zien dat de aardappels uit de grond komen en dat peren aan de boom groeien. In de moestuin kun je zonnebloemen zaaien en volgen hoe hoog ze worden.