Informatie

Gastouder

Ik werk als gastouder voor kinderen van 0 – 6 jaar in de omgeving Meerkerk, Ameide, Tienhoven en Noordeloos. Kinderen die al naar de peuterspeelzaal of naar school gaan kan ik in overleg halen en brengen.

Gastouderbureau / kinderopvangtoeslag

Het liefst werk ik samen met het gastouderbureau All Kidz Nederland. Met dit gastouderbureau heb ik goede ervaringen. Ook van de vraagouders ontvang ik positieve berichten over dit bureau.

De kinderopvangtoeslag kun je aanvragen via de Belastingdienst. Ook kunt u bij de Belastingdienst een proefberekening maken om in te schatten hoeveel toeslag u krijgt.

KVK nummer: 60861193

Landelijk Register Kinderopvang (LRK) nummer: 651938028

Vakantie en vrije dagen

De dagen in het jaar dat ik niet oppas, vanwege vakanties of andere vrije dagen, gaan altijd in overleg en worden zo snel mogelijk doorgegeven. Uiterlijk 1 maand van te voren.

Voeding/verzorging/spullen

Ik zorg voor het fruit, lunch en tussendoortjes. Mochten er andere wensen zijn of eten meegegeven worden voor de kinderen dan kan dat natuurlijk altijd in overleg. Soms kunnen kinderen als ze erg vroeg zijn ook een ontbijtje bij mij eten.

De volgende dingen kunt u het beste zelf meegeven; luiers, flessen en flesvoeding, knuffel en extra kleding voor eventuele ongelukjes.